top of page

Adorelle steunt Think Pink!


Geef om Haar is een initiatief van Think Pink, de nationale borstkankercampagne in België die zich focust op vrouwen en mannen met borstkanker.


Sinds 2008 sparen Belgen voor lange lokken met de Geef om Haar-campagne van Think Pink. Dankzij deze staarten kunnen vrouwen met borstkanker die het financieel moeilijk hebben, steun krijgen bij de aankoop van een pruik of een trendy mutsje.


Adorelle werkt hier graag aan mee. Wel moet je even volgende praktische vuistregels in acht nemen:

  • De paardenstaart die je laat afknippen moet droog, gezond en minstens 30 cm lang zijn. Minstens, want hoe langer de staart, hoe waardevoller het haar. Of je haar blond, bruin, grijs, gekruld of gekleurd is, als het aan deze voorwaarden voldoet kan het allemaal.

  • Opgelet: ben je jonger dan 18 jaar, overleg dan eerst met je ouders voor je je haar schenkt. Zorg ervoor dat je haar fris gewassen en volledig droog is. Gebruik géén styling producten zoals haarlak, gel of wax.

  • Adorelle verbind zicht er toe om je staart gratis te knippen, je coupe af te werken en je haar los te drogen. Jouw staart wordt dan via de "Geef om Haar"-enveloppe aan Think Pink bezorgd.


Wanneer je jouw afspraak online boekt, vermeld je dat het om een Think Pink donatie.


Comments


bottom of page